Jul 13, 2014, 5:21 PM  

В Нищото* 

  Poetry
414 0 9

В Нищото*

 

Живея, някак си,

в безмълвната си проза,

от изгрева до залеза

и в премълчаното сънувам

как взимам с устни

от усмивката ти

щастие до изнемога.

Да! Знам, че  

то не ми е дар от бога.

Създаваме го Аз и Ти

в безкрилата съдба

на поднебесното си странство,

и нека има в Любовта ни Светлина

докато споделяме това пространство.


* заглавието е на Виктор Хинов- В

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??