Nov 28, 2006, 6:49 PM

В нощта 

  Poetry
589 0 2

Да влезем ний през таз врата,
бездомни двама във нощта...
Докосвай ме едва едва,
да слеем устни без вина...

Без думите "Обичам те",
без повече неискрени слова!
Днес имаме телата си
и нека те говорят с любовта!

Навярно утре ще съм друга
и няма туй да смятам за уместно...
Но тук, сега, е крайно лесно,
и двамата сме днес наясно...

© Катя Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Креми, всъщност аз го махнах последния куплет след коментара на Кити, та краят вече е съвсем различен от преди!
  • Хубав стих! Поздрави
Random works
: ??:??