Dec 12, 2007, 9:32 PM

В нощта (Из "Животът, какъвто е") 

  Poetry » East forms
567 0 6

хайку

 

бездънни очи

на морна самодива

търсят щастие...

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??