Jul 3, 2016, 8:44 PM  

В очакване 

  Poetry » Phylosophy
508 0 3

 

 

И сто години да живея, пак ще имам сили

да те очаквам, да пея за теб и идващия ден,

а времето - болнаво старче - нека да се хили,

че нова нощ и сутрин са минали край мен.

 

От много месеци във бдение живея само,

безспирно бдя над теб с надежда най-добра,

ослушвам се в очакване и напрежение голямо

за всеки звук от скайпа дошъл като на игра.

 

Във виртуалния ти свят - от дъното на мрака даже -

ликът ти отново да изгрее в дивна красота,

не спя, в очакване съм Зората в утрото да се покаже,

че в настоящето живеем - ще ни докаже тя.

 

 

 

 

© Аластор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??