Jan 25, 2015, 2:46 PM

В очите ти 

  Poetry » Love
668 1 9

 

Знаеш ли какво искам?

Да виждам в очите ти

розово утро

от птичи трели огласено,

да виждам залеза пурпурен,

целуващ нежно морето

и после звездите

около луната танцуващи,

а в тишината –

пътеката нейна

как ни загръща с вълшебство.

 

Искам да гледам

в очите ти.

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??