Dec 13, 2013, 10:35 PM

В очите ти 

  Poetry » Love
701 0 5

В очите ти аз виждам този свят

и даже онова, което там го няма,

сърцето вече не побира любовта,

а  мислех си преди, че е голямо.

Там горе някой те е сътворил за мен,

единствен ти се вписваш във света ми,

не искам да си мисля ако някой ден

изгубя те... какво от мене ще остане.

От облаците ще се срина в пепелта,

едно ще стана със земята почерняла,

ще се разтворя в полудяла тишина

и ще забравя, някога че съм живяла.

Ако те няма... няма да съм аз,

а този свят без теб не ми е нужен,

във теб живее моята светлина,

без нея съм обречена на лудост...

 

В очите ти аз виждам този свят

и даже онова, което там го няма...

© Биляна Битолска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • във теб живее моята светлина,
    без нея съм обречена на лудост...!!!
  • Благодаря Откровеници, от вашите коментари цветовете ми стават по-ярки
  • Прекрасно! Нека щастието никога не те оставя. Страхотна си ДЪГА
  • Кротко поднесена любов... Повярвах ти! А и знам какво е да виждаш незримото. Поздравления!
  • Цял един свят, който може да се побере в човешките очи! Поздрав!
Random works
: ??:??