Feb 4, 2006, 8:32 AM

В огледалото 

  Poetry
687 0 3
  Нима виждал си и ти...
  Блясъкът на Чистата душа 
  като звездата Сирус -
  там някъде във небесата.
  Да... сякаш е красиво цвете
  сред нас... говната.
  Не я докосвай, ще те заболи...
  Искаш да я омърсиш, нали ?!
  Знам... или не знам, 
  но и аз съм като теб
  и аз човек съм...
  Не, всъщност...
  И двамата сме смет...

© Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??