Feb 5, 2008, 9:59 AM

В огнената ти прегръдка... 

  Poetry » Love
799 0 14
В огнената ти прегръдка
потрепервам като лист.
В тялото ти - нежна тръпка,
в дланите ми - порив чист.

А душите светлострунни
се разливат в тишина...
Засиява помежду ни
морно влюбена луна...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??