Моя най-голяма болка,
живея с нея повече от тридесет години,
пред хората се правя че я превъзмогнах,
но сълзите за теб все още са горчиви...
Казаха ми, че ангел станал си небесен,
и душата ти свободна е сега,
Бог решил е рано да те вземе
и си станал най-ярката звезда.
Всеки ден излизайки от вкъщи,
се вглеждах в снимката ти,
и никрологът на вратата залепен,
знаех само, че той отново вечерта ще ме посрещне,
вместо тебe някой ден..
С приятели тъгата не споделям,
на най-близките разказвам,
че някога имала съм брат,
от коварна болест разболял се,
и твърде рано е напуснал този свят...
Все още снимките ти вечер аз раглеждам,
без теб отминаха повече от тридесет години,
и няма никога да си забравен,
братко мой,
Бог да те прости!
В памет на брат ми Светлозар (1977- /безкрайност)
© Вили All rights reserved.