Пръснати души из вечната тъма
кимат на деца, техните деца.
Пращат своя лъч на вечна тишина,
тръгнал в мощен бяг, дошъл едва-едва.
Блеснали звезди са детските очи,
светят с плама на своите бащи.
Тук - сами. Там не е за тях.
Плътта ги крепи с обвивка от смях...
© Йоана All rights reserved.