Nov 26, 2008, 10:49 AM  

В полумрак 

  Poetry » Love
433 0 0

В полумрак

 

В полумрака, там стоиш,

Сам, изгубен в нощта,

мъката да споделиш,

с показалата се луна!

 

Любовта те наранява

и обсебва те дори,

и успява да те покорява,

с усмивки и сълзи!

 

Истината винаги боли,

да си щастлив не е лесно,

но „да обичаш си кажи",

е наистина чудесно!

 

Измъчената ти душа,

вика и зове,

в един откраднат миг сега,

е обвързано твоето сърце!

© Ина Лилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??