Oct 27, 2013, 11:19 AM

В последната неделя на октомври 

  Poetry » Other
454 0 2

Днес се почувствах истински велик!

Не може даже Бог, но го направих аз:

да върна времето обратно!

Макар и с един час.

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??