Dec 31, 2006, 1:09 AM

В празничната нощ... 

  Poetry
950 0 14
Честита Нова 2007 Година !

В нощта , когато си отиват
през сълзи старите неволи.
Когато снеговете впиват
зъби в самотните тополи.

Когато бели ангели запяват
под звън камбанен свойта песен нежна
- в сърцата ни Надеждата изгрява
и топли ни във тази вечер снежна...

© Магдалена Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??