Колко е приятна...
Тишината.
Подари ми я!
Мигът обеззвучи!
И с шепот нежен -
сетивата галещо,
на тишината тИ
мигът ми подари!...
Нека бъде... тишина...
Нека всичко да е нежно бяло.
Нека времето
е петолиние без ноти,
без солА...
Нека чистото се ражда...
В тишината...
В шепотното бяло...
© Лилия All rights reserved.
Поздрав!