Jun 5, 2009, 10:58 PM

В среднощен час 

  Poetry » Love
862 0 17


В СРЕДНОЩЕН ЧАС

 

Ти и аз

в среднощен час

търсим любовта.

 

С ръце,

като с перце

галя те едва.

 

С глас,

горящ от страст

шепна ти слова.

 

С устни

много вкусни

мокриш ми плътта.

 

С тяло

топло, бяло

моето завладя.

 

Ти и аз

в среднощен час

открихме любовта.

 

 

 

© Наско Енев - РИМПО All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??