May 12, 2006, 1:42 AM

В студения цех 

  Poetry
654 0 3

Усеща удар във гърдите.
А после - втори и се свлича.
Във цеха е шумно и никой не чува...
Стонове.

ШУМ!

Линейка откарва човека.
Хората в масло и сажди,
навеждат глави.
С шапки в ръце
изпращат стареца.

Линейката с мъка през калта върви -
старецът трудно си тръгва.
В студения цех се връщат разплакани.
Псуват и плачат мъжете.

 

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??