Dec 24, 2016, 10:21 PM

В света ни греховен 

  Poetry » Love
288 0 5

Като морския бриз, като бяла вълнà

ме заливаш със твоите чувства.

Любопитството в мен мигновено пламнà

да си спомня любовни изкуства.

 

За да паля във себе си вечер свещта,

да сънувам аз твоите форми.

И безумно да търся в душата пещта

за изгаряне светските норми.

 

И по дяволи черни, замаян дори,

да запратя страхът си любовен.

И във двама ни вечер пожар да гори

във света ни и чист, и греховен.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

за 

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??