Dec 10, 2008, 9:33 PM

В сянката на Слънцето 

  Poetry » Other
921 0 3

 

 


Еm      Am        Еm
Дълго време живях...


Дълго време търпях....

 

Am             C
Ще се завърна,

 

Am         G
ще долетя,

 

Am      C          Еm
свил уморени крила.

 

 

В сънища безумни вървя
В трудни битки горя...
Ще се завърна
ще прекося,
бездна безкрайна сега...

 

В търсене на любовта
в греховни нощи,  Луна...
Мъж бях и жена,
Прах бях и Душа,
Сянка съм само в нощта...

 

В трепет неземен, творя.
Изгарям в твойта сянка сега
И се завръщам,
Неуморно летя,
С искрящи, бели крила!

© Атанас Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??