May 31, 2014, 10:36 PM

В събота 

  Poetry » Love
842 0 5

 

Червени устни,

мътна бира,

разговор по острието на бръснача –

колко много ме харесваш,

как готов си щом ме видиш,

как жена ти те ядосва,

как ще ме целуваш страстно,

как не ù се получават ястията,

как диванът ще ни бъде тесен,

така че по-добре на кухненската маса…

и така нататък,

и така нататък.

 

После

тежък дъжд ни млати бясно,

тротоарът е миниран с локви.

Ще ти дам усмивка

срещу само три прегръдки.

На завоя

ще се разделим набързо

пред една табела с черни букви:

„Влизането забранено”.

След това чадър, тролей и кални стъпки,

пресен лук и печени картофи.

Изключваш телефона

и е вече тъмна нощ.

Ще те събудят

с домашни сладки и кафе.

Не те сънувам.

Но ще го повторим в събота,

нали?

 

 

© Пепър Формаджи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??