Oct 12, 2022, 11:34 AM

В съня ти ще разчитам чудни руни 

  Poetry » Love, Other
698 3 9

В съня ти ще разчитам чудни руни

и не от легендарни времена,

а тези с влюбените, ярки струни,

които галят с мека топлина.

 

И не от легендарни времена

аз приказки ще ти разказвам нежно.

За хубавата, стилната жена

ще ти говоря мило и надеждно.

 

Аз приказки ще ти разказвам нежно

за теб самата, сладко вдъхновен -

да полетиш обичана безбрежно,

сияеща, към всеки следващ ден.

 

За теб самата, сладко вдъхновен 

ще пея - песента ще те целуне

и твоят дух ще бъде обновен...

В съня ти ще разчитам чудни руни.

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??