Jan 26, 2011, 4:23 PM

В сърцето ми е твоят дом 

  Poetry » Love
816 0 1

В сърцето ми е твоят дом

 

Такъв ли си, какъвто те създадох

в своите мисли, блянове, мечти…

За погледа ти две звезди откраднах

и за усмивката ти - слънчеви лъчи.

 

В очите ти - небето нарисувах,

в косите ти - тъмата на нощта,

влях в тялото ти - Аполонска сила,

в душата - нежност, обич, доброта.

 

Гласа ти взех от птиците в гората,

от извора бълбукащ- гърлен смях,

прегръдката ти даде тишината,

във нея аз се сгуших и заспах.

 

И този образ нощ след нощ рисувах,

по мъничко добавях щрих след щрих.

Творбата чудна със копнеж сънувах,

когато се събудих… теб открих.

 

В сърцето мое ти сега живееш,

сърцето ми е дом на любовта.

Мислите ми всеки миг владееш -

обичам те и с разум, и с душа!

 

26.01.2011

 

 

© АнеблА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много красив си го създалаМного, много ми хареса
Random works
: ??:??