Nov 23, 2017, 1:08 AM

В сърцето ми пясъчна буря 

  Poetry » Phylosophy
232 0 0

В сърцето ми пясъчна буря...

се вихри години наред...

душата у мен е пустиня...

по-жарка от августов ден...

 

навсъде е тя разпиляна...

и няма начало и край...

тя в себе си всичко поглъща...

и нищо не ще да я спре.

© Андрей Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??