Aug 30, 2016, 9:53 PM

В такава нощ 

  Poetry
1279 2 1

Когато стане тихо,

ще чуеш

на мравката вървежа.

Как Слънчовата майка

детето си приспива.

Как плаче самотата.

И боговете се прегръщат.

И избледнява летен повей

под сплетената мрежа

на звездите.

В такава нощ

и паяците спят.

В такава нощ,

Любов,

ще дойдеш.

А хората

дали ще чуят

как шепнат

тревите под 

твоите нозе.

В такава нощ

и боговете се прегръщат.

© Мая Тинчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??