Като кръв във вените ще се разлея
и ще пълзя във твоето тяло,
ще те превзема както аз умея,
ще сломя сърцето ти обезумяло.
Като пулс в плътта ти ще туптя,
от страст безумна ускорен
и ударите на сърцето ще броя,
с теб ще чувствам всеки ден.
Като кожата ще те обвивам,
вкопчила невидими ръце,
бавно и нежно ще те убивам,
но ще пожаля твоето сърце.
© Елица Стоянова All rights reserved.