May 1, 2013, 7:26 PM

В теб ще грее звездното небе 

  Poetry » Love
447 0 1

Със мислите - неукротимите,

със красотата и на римите

ще те преследвам аз от "А" до "Я"

да те рисувам в пролетна боя.

 

Да те рисувам в белия си лист.

Да те въздигам в синята си вис

и с думи да опиша всичко в теб.

Да те завия със воален креп.

 

През него да прозира твоят лик.

Ще нарисувам всеки хубав миг.

И грейнала във слънчеви лъчи,

да ти целувам сините очи.

 

Целувките да раждат и звезди,

и те да падат в твоите гърди.

Макар пазач и слънцето да е,

във теб ще грейне звездното небе!

 

 

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??