Mar 14, 2008, 7:01 AM

В тихата и спокойна вечер 

  Poetry
1119 0 1

 

 

  В тихата и спокойна вечер

 

Аз си лягам на леглото.

Опипвам, за да те намеря – протягам ръка,

но и тази нощ си в прегръдките на друга.

 

Защо със думи нежни ме омая?

 

Защо повярвах на лъжите твои?

Остави някъде снимка една,

а и тя дори ми се надсмива.

 

Питам се, това ли зашлужавам АЗ?

Това ли е наградата за моята любов?

 

Не искам да те деля със друга.

 

Искам те само за себе си.

 

А дали не съм егост в очите на другите?

 

 

© Марияна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да обича - това прави човека човек...
Random works
: ??:??