Mar 24, 2013, 10:26 AM

В този ден 

  Poetry » Love
459 0 1

Ще дойде ден, във който ще съм силен!
Ще дойде ден, във който аз пак ще съм стабилен!
В този ден ще бъде всичко по-различно,
В този ден няма да има нищо лично!
Ще наранявам, ще разбивам...
Ще лъжа... мъка да изливам...
В този ден ще бъда лош...
В този ден думите ми ще са като нож!
Ще бъда груб и невъзпитан,
Ще бъда нежелан, но ще опитам!
В този ден ще бъда аз недосегаем,
В този ден ще поискам малко да си поиграем!
Ще сторя глупост и тогава ще боли,
Ще го направя, но тогава болящият го ще си ти!
В този ден на колене ще падна и ще поискам извинение...
За този ден, кажи ми, какво е твойто мнение?...

© Венцислав Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??