В трудни дни
Нежни чувства разпилени,
Днес в сърцето пак горят.
Галят старите ми рани
И с надежда ги целят.
Носят покриви вълшебни
На отминали мечти,
Знам, че те ще са потребни
В идващите трудни дни.
(стихосб. "Будна тишина")
© Y. Panda All rights reserved.