Nov 26, 2007, 10:37 AM

В тъмния ъгъл на душата ми 

  Poetry » Other
972 0 31

На дъното съм! Сляпа, без очи -
в тъмния ъгъл на душата ми,
в мазе от спомени, но без стени,
странно неподвижни са краката ми.

 


 

Присмиват ми се плачещи окови
с ръждясала ключалка от годините,
загубен ключ от минали любови,
забравили на чувствата причините.

 


 

Пазач на вчерашно "обичам те"
е болката от утрешното нямане,
изморен от вечното си тичане
и изранен от честото си падане.

 


 

Намери ме, непосилно е да стана,
ще се обеся на тъмното чакане,
с дъха на дните ми остана
на стрелките доживотното тракане.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??