Feb 19, 2012, 8:08 PM

В търсене на любовта 

  Poetry » Love
616 0 2

 


                                    Сянка е надвиснала над моята глава,                                                                                           под облак тъмен отново спя.                                                       

                                    Тази мъка ще ме срази,

                                    сълзи се стичат от моите очи.

 

                                    Мисъл черна настани се в моята глава,

                                    няма начин аз да оцелея, ако не намеря любовта.

                                    Боли сърцето, което

                                    на хиляди парчета е разпиляно в гръдта.

 

                                    Търся някой да разпръсне светлина,

                                     сянката от мене да разсее.

                                     Слънчев лъч да стопли моята душа

                                     и усмивка на лицето да изгрее.

© Станислава Коритарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??