Jul 7, 2013, 12:29 PM

Важна е следата 

  Poetry » Other
392 0 5



Върви по пътя си поета.
След него глутница от псета.
Че лаят и ръмжат не е беда,
щом той оставя винаги СЛЕДА.

 

© Диана Кънева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??