Oct 26, 2010, 9:01 PM

Важни ли са думите 

  Poetry » Other
620 0 1

Думите понякога са

толкова красиви -
благозвучни

и изпълнени със сила!
Думите призвани са

да убеждават,
често те умеят

да ни утешават.
Пълни с мъдрост,

думите ни възхищават.
Хората грешат,

но после си прощават.
Колко често казана дума боли...
Как неизказана мисъл крещи...
Да говорим ли

на цена горчива дори,
ще оставим ли

след себе си следи...

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Колко често казана дума боли...
    Как неизказана мисъл крещи...


    Много мъдро послание блика от този стих!
    Поздравления!
Random works
: ??:??