Feb 18, 2010, 1:57 PM

Важните неща. 

  Poetry » Love
564 0 2

Важните неща

 

Не ти остава време да обичаш.

Оставяш я да чака час и два...

Обиждаш се, когато те упрекне.

А тя също носи душа.

 

Тя често мисли, че на думи

ти е само любовта.

Обича те. Но се страхува... 

 

Пък ти си тръгваш след минути,

оставяш я с протегнати ръце.

Важно ти е, ти как се чувстваш.

А тя също има сърце.

 

Животът ви е вечно разминаване

между важните-неважните неща,

а важен е само мигът, който открадваме

заради любовта.

 

Какво ли толкова по-важно е?

Веднъж майната му тегли на света.

Не тя да те чака напразно,

не ТЯ!!!

 

Винаги всичко искаме.

Но най - си отлагаме ценното.

Колко ли срещи пропускаме,

колко ли щастие...

безсмислено взема ни времето.

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Не ти остава време да обичаш"
    .......................................
    Пожелавам това да се промени,
    и много щастливи мигове да има
    в дните ти!
    Много важно и актуално послание
    се съдържа в прекрасния ти стих!
    Поздрави и за тъжната лирическа,
    и за прекрасната поетеса! БЪДИ!
  • Така е, Али!
    Пропускаме най-близките си хора, състезавайки се с това никога негубещо време!
    Привет!
Random works
: ??:??