Feb 3, 2021, 8:44 PM

Ваксина "Анти-Навални" 

  Poetry » Humour, Civilian, Epigrams
253 0 0

След мерките крути

срещу критиците си брутални,

нареди Путин за цяла Русия

    Ваксина "Анти-Навални"

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??