Изваяла мисълта все в проекция твоя,
аз вдишвам мечти,
поредния трепет долавям
и усмихната теб зова.
Пленителен лабиринт,
проектираш в душата
и сладката фея пробуждаш в мен.
Дава ми тя аромата
на поредната целувка от теб.
Виждам те близо-далечен,
ти част си от мен,
живееш в сърцето загадъчен, скъп образ.
Да, тъй красиво ме обичаш,
блянове сътворяваш от мечти.
Какво е любов с теб научих -
хубава приказка, подправена с малко сълзи.
Истинско щастие тази любов в нас сътвори.
© Мария All rights reserved.