Jun 5, 2013, 7:52 AM  

Що е Бойко? 

  Poetry » Humour
446 0 1

Бойко, номер едно на бандитизма,

е наслада за карикатуризма.

С дюнери ще бори тероризма -

ето ви вдъхновение за сатиризма.

 

Типичен представител на нарцисизма,

апологет на егоцентризма,

с бухалки е строял капитализма

и разсъждава с клизма.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??