Jul 27, 2008, 9:02 PM

***(вали...) 

  Poetry
574 0 22

 

 

вали...
прашец от шепот
и луни
отпивам от нощта
сянката на вятъра
вали...


© Дора Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??