May 10, 2023, 7:24 AM

Вали 

  Poetry » Other
184 0 0

 

в една развалина
вали
локви вместо очи
гледам те
не виждам нищо
всичко е мъгла
бавно се топя
разпадам се
парче
след парче
цялото ми тяло в пропастта
се свлича
и вали
и се събира локва
достатъчно дълбока
да замъгли очите ми
не виждам нищо
всичко
е развалина

 

 

© Пепър Формаджи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??