Jan 2, 2022, 10:58 AM

Валс за вечността 

  Poetry » Love, Landscape
334 0 0

Кални са оковите
на моята душа,
бавно те обгръщат
и теглят към пръстта.

 

Посей частица тебе
във мократа земя,
прегърнати и дръзки,
ще прекроим света!

 

Ще нароим прекрасни
малки чудеса,
които ще поканим
във нашата гора.

 

Корени дълбоки
има моята душа.
Тя на танц те кани... 
Валс за вечността!

© Мирела Шопова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??