Dec 28, 2008, 11:38 AM

Вандал 

  Poetry
529 0 5
 

Ти се промъкваш

нощем в съня ми,

в моята спалня,

в леглото ми,

в мечтите ми

и в мен самата...

И ме караш да стена

приглушено,

и ме караш да тръпна,

като пред причастие,

и ме караш да искам

единствено теб...

Да те жаждам,

както пустинникът

жажда капка вода

от върха на слънчевия лъч,

който ще го убие...

© Ели Лозанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??