Apr 13, 2019, 10:24 AM

Варна 

  Poetry » White poetry
890 2 1

Този град
събрал е 
в себе си
тъй мила
и тъй драга
миризма
на уют, 
миризма на 
приятели,
миризма на 
гостоприемство,
миризма 
на гларуси,
на горещи
летни 
градуси,
и на меки
зими, и
на спомени,
по-скъпоценни,
и от камъни,
миризма на
мързеливи,
топли дни,
и прохладни
летни нощи,
миризми
незаменими,
миризми,
по-скъпи и 
от всички
столици.

© Светла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??