Dec 2, 2007, 9:48 PM

Вчера, днес и утре 

  Poetry » Phylosophy
1167 0 8

Отиваш ли си, мое тъжно вчера?

Нима омръзнахме си с тебе вече?

Години извинявах несполуките си

с това, че близо си, а не далече...

И мойто днес понякога е тъжно,

но по-добро от вчерашния ден.

Щастливо е, макар да не е длъжно

напълно да се движи в крачка с мен.

Избързвам само в мислите за утре,

усещам го как иска да се случи.

Спокойна съм, а то - нетърпеливо

от вчера  и от днес  се учи...

© Мария Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??