Вчера е спомен от приказка бяла
в сърцето заключен със златно ключе.
Кукла парцалена, татко и мама…
Паяче от времето мрежа плете.
Първа целувка. Пролет напъпила.
Гоним мечтите вместо хвърчило.
Семето засято отдавна покълнало.
Лято е! А вчера… вече е минало.
Днес е време да берем плодовете.
Кошници с обич, мъдрост и смях.
Сбъднати ласки в ранната есен.
Най - скъпоценното време за нас.
Днес чувствата са отлежало вино,
а в нощите си търсим топлина.
За двамата единствено е нужно
по пътя да вървим ръка в ръка.
А утре… Зимата не може да е драма,
щом имам теб, щом имаш мен.
Красиво е да остаряваме по двама.
Каква ти старост? Просто…зимен ден!
© Даниела Виткова All rights reserved.