Jan 25, 2013, 7:56 AM  

Вдишай ме 

  Poetry » Love
926 1 7

ВДИШАЙ МЕ

 

Не съм далече, само ти се струва...
По-близо съм, отколкото си мислиш!
Натрапчиво по мисълта ти плувам
и аромата можеш да ми вдишаш...

Ако за миг очите си затвориш,
ще ме усетиш като остра рана...
Със чувствата във тебе ще се бориш.
Ще молиш да си тръгна, да остана,

да те докосна, за да укротя
желанието, дето в теб пулсира...
В сърцето свое да те приютя
и с ритъма му да те контролирам...

Не съм далече... Аз съм точно тук,
където ти ме искаш всяка вечер –
със моя глас ти шепне всеки звук...
Повярва ли ми, че не съм далече?

Разпръсквам се, обърквам твоя свят
и целият на мен сега миришеш...
Познат ли ти е този аромат?
Оставям те, стиха за да допишеш...

Павлина Соколова

© Павлина Соколова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??