Apr 15, 2016, 8:17 PM

Вдъхновено от приятел 

  Poetry
425 0 1

В моментите на слабост те обичам,

в които те познавам само аз,

тогава ме допускаш да надничам

в душата ти, останала без глас.

 

В мига на радост искам да съм с теб,

тогава споделеното е щастие,

и близостта тогава най-укрепва

и спомени остават с цвят на праскови!

 

В моментите ти силни те прегръщам

и радвам се, че мога да съм там

и хубаво е, че оставаме все същите

и винаги ще те обичам – знам!

 

 

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??