Бяхме Аз и Ти приятели добри,
но изведнъж нещо се промени.
Щом тя се появи,
за мен забрави ти.
Тогава осъзнах, че от дълго
влюбена във тебе бях.
Ден след ден се отдалечаваше,
с лъжите си тя те омайваше.
Никого не слушаше,
в любов ù се вричаше.
Да те забравя не можах,
в спомените дълго аз сама живях.
Мина време... Срещнах него,
радостта усетих пак,
какво е обич сетне проумях.
Грешката своя късно осъзна,
да простя не чакай ти сега.
Колко болка ти ми причини!?!
Изгуби ме завинаги.
Много с тебе пропилях,
много болка изживях...
да си го причиня пак
просто няма как.
© Айлин All rights reserved.