Feb 11, 2007, 11:18 AM

Вече не 

  Poetry
654 0 4
Вече не те обичам,
макар сърцето още да кърви,
вече свикнах да живея
със спомена, с твоя призрак.
Вече не виня себе си,
чу ли, аз си простих
А дали ще можеш и ти?
Вече не се стряскам, щом чуя
шум зад гърба си...
Дори и да си ти, вече няма значение.
Ти вече нямаш значение.
Виж ме - усмихвам се.
Аз те победих!
Можеш да останеш,
колкото искаш,
тук в душата, празна и студена,
ала само за теб.
Остани, аз вече се научих
да живея със теб.
Вече не можеш
да ми причиниш болка.
Край на твоята власт!
Ако искаш плачи, гневи,
все ми е едно.
Но знай, че вече нямаш мен!!

© Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Истинско и силно...наистина е невероятно,мила..
  • мина много време за да добия тази сила и да вярвам в нея
  • Сила. Само тя е нужна, за да напишеш подобно стихотворение и да продължиш напред.
    Обичам това произведение.

    Поздрави,
    Истинска
  • благодаря на всички!!!
Random works
: ??:??