Mar 5, 2010, 9:04 AM

Вече няма падащи звезди... 

  Poetry
498 0 3

http://www.youtube.com/watch?v=KfsPM_-M1N0

Падащи звезди… Отдавнa няма.
Всички отдавна паднахме.
Иди на някой по-висш да ме докладваш,
че в каквото се кълна, било измама,

че каквото говоря, било фалшиво
и без светлина се свивали зениците.
Та кой още се влюбва в красивото?
Та кой още вярва в “Обичам те”?

Взимай от мен, докато можеш.
Няма да се превърна в звезден прах.
Романтика… Не, не помня какво е.
Черна дупка съм. Потъвай, без страх.

05.05.2010г.
гр. Сан Фернандо

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много е хубаво!
  • Стихотворение от бъдещето? Определено носи заряд. Странно е, малко авангардно, разхвърляно, но ми хареса!
  • ... има разрушени звезди... потъващи... а черни дупки привличат ли се...?
Random works
: ??:??