Dec 10, 2022, 10:28 AM

Вече се спирам 

  Poetry » Love
303 0 0

Всичко е черно 

Светът загубва цвят 

През очите си виждам тъмнината

Заместила е целият свят 

 

Чак когато ме загубиш

Ще осъзнаеш как 

Била съм до теб 

Дори когато в душата ти цареше мрак

 

Сега лежа сама

Кръвта се стича по ръката ми 

Мисля си за начина 

Как преди озаряваше душата ми 

 

В един момент всичко се пречупи

Не те намирах вече покрай мен

Мина време, нощ и ден, 

Но ти не беше близо до мен

 

За месеци, прекарани без теб

Сърцето ми излезе извън ред

Отказвах се да те намирам,

Казах си "вече се спирам" 

 

Дори във сетният си час 

Усещам името в устата си 

Пришепвам тихичко на глас

Викам те, но тишината поразява искрата ми 

 

Усещам вече как минути 

Кръвта изтича, вече е по кракът ми 

И мисля си, как гласът ти 

Кара да изтръпне дори дъхът ми  

 

Притварям очи, моля се да те забравя 

Искам пак да продължа, 

Но теб да те няма.

 

След миг всичко вече притъмнява

Сърцето ми не се държи 

Сега е време казвам си,

Затвори очи

 

© Avi Nqmam All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??