Nov 4, 2006, 12:25 PM

Вечер е 

  Poetry
737 0 2
Вечер е.
Дъждът се стича по стъклата като моите сълзи.
Той споменът съблича в тъмните ми мисли.
В нищетата храня със спомени болните ми мисли.
Ден и нощ устните ми като в транс твоето име изричат.
Нощем в очите ми мислите сърцето ти разсъбличат.
Вечер е.
Вятърът брули моето лице,
Но студът навън е нищо в сравнение с този,
Струящ от твоето сърце.

© Димана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "...Но студът навън е нищо в сравнение с този,
    Струящ от твоето сърце..."
    Случва се! Но вярвай, че ще си щастлива и ЩЕ БЪДЕ!"
  • Браво!
    Писала си искрено!
Random works
: ??:??